Over Studio Z

Studio Z is een uit de hand gelopen hobby van mij. Tekenen deed ik al jaren en ik was nooit van plan daar iets mee te gaan doen, totdat ik er vragen over kreeg via social media. Ik deed mezelf betere materialen cadeau en tekende steeds meer. Toen ontdekte ik het digitale tekenen en ook daarin kon ik mezelf verliezen. Ik maakte tekeningen in opdracht en gebruik de tablet nu ook voor mijn werk. Als managementondersteuner in het hoger onderwijs heb ik het enorm naar mijn zin en zo’n anderhalf jaar geleden ontdekte ik het zakelijk tekenen. Boem: wat een match! Ik volgde een beginnerscursus, vervolgcursus en inmiddels enthousiasmeer ik zelf mensen voor het zakelijk tekenen met workshops. Ik kan niet wachten om mezelf nog meer te ontwikkelen, teken-meters te maken en nog meer mensen te bereiken met mijn tekeningen, zowel zakelijk als al het andere.

Groet Miranda