VERZENDKOSTEN

Alle producten worden verzonden met een track & trace code als brievenbuspakketje. De kosten zijn € 4,50 voor ansichtkaarten en A4 posters. De verzendkosten van de overige producten staan bij het product vermeld. Bij gepersonaliseerde producten of zakelijke tekeningen, informeer ik tijdig wat de verzendkosten zullen zijn.

LEVERING

Bestellingen worden binnen 1 – 3 werkdagen verzonden. Je ontvangt een mail wanneer je bestelling onderweg is en een track & trace code.

Heb je je bestelling voor een bepaalde datum nodig? Stuur dan een mailtje naar info@studiozartnmore.nl, dan doe ik mijn best om het op tijd bij je binnen te krijgen.

De producten worden in een koker of een kartonnen envelop verpakt. Mocht je bestelling onverhoopt beschadigd aankomen, neem dan direct contact met me op.

RETOURNEREN EN RUILEN

Als een product toch niet helemaal naar wens is en je wil het retourneren of ruilen, neem dan binnen 14 dagen contact met me op. Dan bespreken we de mogelijkheden om het op te lossen.

Wanneer een retour binnen 14 dagen na levering bij mij binnen is, dan zal ik zoals overeengekomen de kosten vergoeden of een nieuw artikel opsturen.

De verzendkosten en het risico voor het retourneren zijn voor de klant.

De producten mogen niet gebruikt of beschadigd zijn.

Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden, maar neem altijd contact met me op wanneer er iets mis is.

BETALING

Je kunt in de webshop betalen via iDeal. Tekeningen en zakelijke tekeningen in opdracht worden gefactureerd.

CONTACT

Studio Z Art ‘n More

info@studiozartnmore.nl

Zonnedauwlaan 10
9502 AX Stadskanaal

KVK: 85835919
BTW-id: NL004156186B24