Visueel verhelderen

De kracht van visuele communicatie wordt steeds meer duidelijk. Complexe informatie vereenvoudigen en een boodschap versterken met beelden inspireert, geeft ruimte voor nieuwe ideeën en creëert betrokkenheid. Geen papieren tijgers meer, maar tekeningen, schema’s en grafische elementen die zorgen dat informatie beklijft en dat er effectiever kan worden gecommuniceerd en samengewerkt. Ik kan daarbij helpen! 

p

Praatplaten

Voert u gesprekken over complexe informatie en wilt u dit visualiseren? Of het nou jaarplannen, implementatie-processen of teamafspraken zijn: ik visualiseer het in een bruikbare praatplaat. Dit kan ook ter vervanging van de standaard PowerPoint presentaties met bullets zijn. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Vul hieronder het contactformulier in voor een vrijblijvend intakegesprek.

j

Graphic Recording en Facilitation

Tijdens een vergadering, presentatie, brainstorm of strategiesessie teken ik in real-time mee. Ik vat discussies, beslissingen en openstaande vragen samen met eenvoudige tekeningen. Zo is de boodschap helder, de betrokkenheid hoger en is er ruimte voor nieuwe ideeën. Wilt u weten wat dit voor uw sessie kan betekenen? Vul hieronder het contactformulier in voor een vrijblijvend intakegesprek.

Workshop Visueel Verhelderen

Wilt u met uw team leren zakelijk tekenen? Dat kan! Ik kom op locatie om jullie in een op maat gemaakte workshop kennis te laten maken met het inzetten van tekenen op de werkvloer. Na afloop van de workshop kunnen jullie tal van iconen en figuren tekenen, weet je hoe je een praatplaat opbouwt en hoe je gebruikmaakt van kleur en schaduw. Vul hieronder het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Let’s Start Something new
Say Hello!

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen?

Ik zie je bericht graag tegemoet!